ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || 020-3413151 || ofni.[antispam].@joyjaagpad.nl

 

Aanmelding voorjaarscompetitie 2020

Geplaatst op 28-10-2019

 

 
 
joy-jaagpad-logo-witte-achtergrond
 

 

 

 

Held,

Dit keer beginnen we met het belangrijkste: je bent pas ingeschreven als je ook een bevestigingsmail hebt gehad. Als je nalaat op de laatste ‘ok’, ‘verzenden’ of wat dan ook te klikken, is je inschrijving niet afgerond. Nogmaals, als je geen bevestigingsmail hebt gehad, ben je niet ingeschreven en wordt je niet ingedeeld. De inschrijving is geopend t/m zondag 17 november. 
Ten tweede, toch ook wel belangrijk: we hadden tijdens de voorjaarscompetitie 2019 een tekort aan VCL’s, met name op de zaterdag en zondag. VCL staat officieel voor de ‘verenigingscompetitieleider’, maar die hebben wel al. We hebben het hier over de VCL voor een dagdeel van de competitiedag zelf. Je weet wel, dat typetje dat af en toe de banen laat sproeien, het baanschema overhoop haalt, waar je bij terecht kan als de baan naast je te lang onbespeeld ligt. Als je je dit jaar weer met een vast team inschrijft, wordt op het inschrijfformulier ook verzocht wie van jouw team als VCL vrijwilliger optreedt. We zullen niet iedereen nodig hebben, maar reken erop dat er een goede kans is dat je een dagdeel, tegen vergoeding van twee bier, je bijdrage gaat leveren.
Kortom, de inschrijving voor de voorjaarscompetitie is weer geopend. Ga naar e-captain en schrijf je in! (schrijf je in!Je kunt je uiterlijk inschrijven t/m zondag 17 november!
 
Zoals bij Joy gebruikelijk verwachten we weer meer inschrijvingen dan dat er plaatsen zijn. Vorig jaar zijn er veel omkooppogingen geweest, met name in de vorm van bier en dropshots. De TC kwam regelmatig niet meer thuis na een competitiezaterdag, maar belandde met fiets en al in het eerste het beste bosje buiten de poorten van Joy. Kortom, we hebben meer te drinken gekregen dan er competitieplaatsen zijn en we hebben iedere avond weer opnieuw te veel gehad om te onthouden van wie we het hebben gehad. Ook dit jaar kunnen we niet meer dan ons best doen zoveel mogelijk spelers in te delen op een eerlijke manier, maar we kunnen helaas niet aan ieders wensen voldoen. 

Ook in 2020 zullen we proberen een paar teams extra te plaatsen door het inhuren van extra banen bij naburige clubs. We kunnen nu nog niet beloven dat dat ook gaat lukken.

Voor spelers die net komen kijken en/of nog geen competitie-ervaring hebben, geen nood. De vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag zijn geschikt voor een eerste kennismaking. Je maakt de sfeer van de avond mee -die is niet te missen bij Joy- en je kan een lekker potje spelen.

Tot slot kun je een keuze maken uit de onderstaande varianten:
- dinsdagochtend dames dubbel 17+
- donderdagochtend dames dubbel 17+
- vrijdagochtend gemengd dubbel 45+
- vrijdagochtend heren dubbel 50+
- vrijdagavond dubbel 17+ (dames, heren, gemengd): speelsterkte 6-9
- zaterdag 17+ (dames, heren, gemengd): speelsterkte 3-8
- zaterdagavond dubbel 25+ (dames, heren, gemengd): speelsterkte 7-9
- zondag (dames, heren, gemengd): speelsterkte 2-8

Mocht je niet bijna alle dagen beschikbaar zijn, schrijf je dan in als reserve.
Je kan je inschrijvingen via e-captain t/m zondag 17 november, 22.22 uur. De deadline is onherroepelijk, dus wacht niet ( schrijf je in!)
Hadden we al gezegd dat je pas bent ingeschreven als je ook een bevestigingsmail hebt gehad? 
 
We wensen je veel voorpret en zien je graag in april bij Joy!

De TC